Zit je kind niet lekker in zijn/ haar vel, om wat voor reden dan ook? Vindt hij/ zij het lastig om te gaan met het feit dat hij/ zij hoogbegaafd is? Durft je kind geen nieuwe uitdagingen aan te gaan, uit angst om te falen? Of…

Je zoekt (laagdrempelige maar professionele) hulp en komt zo bij mij terecht!

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek (bij jonge kinderen vaak alleen met de ouders, oudere kinderen komen vaak mee) leren we elkaar kennen en wordt duidelijk wat de situatie en de hulpvraag exact is. Ik geef meteen aan welke routes mogelijk zouden zijn en wat ik kan bieden in begeleiding/ coaching. Na afloop van het gesprek maak ik een verslag wat via de mail wordt toegezonden. Ouders/ verzorgers geven vervolgens aan of ze wel/ geen gebruik willen maken van de diensten van Praktijk Liberi.

Als gekozen wordt voor het aangaan van een begeleidingstraject bij Praktijk Liberi, wordt een offerte op maat aangeboden waarop staat aangegeven wat het begeleidingstraject precies inhoudt. Na ondertekening van de offerte starten we op een passend moment met de begeleidingssessies.

Na elke begeleidingssessie communiceer ik kort mijn bevindingen naar de ouders/verzorgers.

Neem gerust contact op via het contactformulier om een kennismakingsgesprek te plannen.

Kijk voor prijzen bij tarieven